Domov
image image image image

FIRST® LEGO® Liga

Sezona 2022

Vizija

Naše programe in aktivnosti želimo pripeljati v vse dele Slovenije. Edinstveno izkušnjo FLL bi radi omogočili čim večjemu številu naših otrok in mentorjev.

Povezujemo formalno in neformalno izobraževanje, šolstvo in gospodarstvo.

Še več naših ekip bi radi povabili na mednarodne turnirje. Tam predstavljajo svoje delo, sebe, okolje v katerem živijo, spoznavajo različne kulture, se povezujejo in družijo z vrstniki s celega sveta.

Više ...


Kdo smo

Zavod Super Glavce je neprofitna, nevladna organizacija. V njej in okoli nje se zbiramo ljudje z različnimi znanji, skupno nam je, da radi delamo z in za otroke, najstnike. Smo radovedni in vztrajni.

Super Glavce smo ustanovili zato, da lahko tudi v Sloveniji organiziramo in izvajamo mednarodni raziskovalno izobraževalni program, ki se širi po celem svetu in je namenjen otrokom, mladim med 6. in 16. letom.

Više ...


Kaj delamo

Organiziramo in izvajamo odličen program za otroke.

Sodelujemo z mentorji, ravnatelji, starši, ki želijo mladim ponuditi nekaj drugačnega, zanimivega in učinkovitega.

Ponujamo odlično orodje, metodo, način,…. - programe FIRST® LEGO® Lige, ki preverjeno navdušujejo mlade, stare in puščajo sledi.

Vabimo, nagovarjamo ljudi, ki lahko in želijo soustvarjati prihodnost - podjetnike, gospodarstvenike, akademike, politike, da podprejo naše aktivnosti, dogodke, ekipe in nam pomagajo širiti programe v vse dele Slovenije.

Više ...


Programi

image

4 do 6 let

image

6 do 10 let

image

9 do 16 let

Više ...


Podporniki

Smo neprofitna, nevladna organizacija z eno zaposleno osebo. Z organizacijo dogodkov in turnirjev ne služimo.

Dejavnosti financiramo z lastnimi sredstvi ter sredstvi sponzorjev in donatorjev. Želimo si strateškega partnerja/partnerje, s katerimi bi veliko lažje razvijali in širili našo vizijo in dostopnost naših programov.

Više ...


Vtisi